Jeg anbefaler gerne Jan Mikael. Jeg oplever ham som en rigtig god, mild, empatisk, indfølende sparringspartner, båbe til IT opgaver og som personlig og psykoterapeutisk faglig nuanceret støtte med altid faglige og menneskelige bud på en problematik, og altid venlig lyttende, indfølende, nærværende. En følelse af at blive grebet, imens jeg selv finder vej i det som er mit, men blidt og trygt bliver støttet og får lov til at høre Jan Mikaels meninger, bud, viden eller erfaringer på området jeg har taget op. Det er et trygt fortroligt supervisionsrum, at blive set og grebet i, så jeg selv står stærkere og støttet, i nogen gange meget udfordrende problematikker i livet.

Cetrine

Jeg har kendt IT- Coachen Jan Michael i mange år. Jeg kan kun sige TAK for den fantastiske støtte og hjælper Jan Michael er og har været for mig. Jeg har fået hjælp til at blive løftet til et personligt niveau der passer til mine evner- og får hjælp til resten, hvor jeg stadig lærer at navigere digitalt.Jan Michael er en ægte coach, taler ligeværdigt til mig, så jeg kan forstå sproget- og hjælper ALTID, meget hurtigt, uden at stille undrende spørgsmål over de problemer jeg har rodet mig ud i.

Lene

Jeg har fået støtte af Jan Mikael under udarbejdelsen af min hjemmeside. Det har været en stor hjælp at kunne trække på Jan Mikaels store viden omkring IT samt helt praktiske ting ved opsætningen af hjemmesiden.Jeg kan varmt anbefale at trække på Jan Mikael, som vejleder i din IT-proces.

Catherina